haru biru

Salam Isnin

hari ni kurang Marvellous..sebab semputttttt nak mengejar tuning kerja yang tertunggak gara-gara lab dan cuti last week

hari ni jugak adalah hari pembalasan bagi saya…sebab melengahkan kerja yang sepatutnya didahulukan..dah kena macam rasa penampar kuat kat muka sendiri. dan tetiba terjaga dari mimpi indah..huwaaaaaaaa sungguh pengajaran kepada saya…itulah, orang kata tak kena penampar manakan tahu rasa sakitnya (eh dah macam Karam Singh Walia pulak)….nasib baik tak kena penampar betul-betul. Cuma rasa bersyukur sebab ‘penampar’ bukan rasa sebenar ini membuatkan saya sedar diri..

above all, hari ni saya berazam. Benar-benar berazam nak jadi yang lebih baik sedikit demi sedikit, dari hari semalam. Semoga hari ini lebih baik dari semalam dan esok lebih baik dari hari ini..

wallahua’lam…..

p/s: sekarang kat rumah tgh pening kepala dengan ragam si abang long wafiy yang kemaruk membaca. tak kisah la kertas bungkus roti canai pun dia nak kelebek baca. yang letihnya, mama la kena jadi pakar rujuk kalau ada perkataan yang dia tak faham (dia kalau membaca tu, main baaaaca aje. maksud tak faham pun takpe. iyelah, budak baru kenal perkataan. ada satu kali tu dia main baca aje, yang ayat lawak-lawak pun dia buat intonasi serius. kelakar pulak dengar dia baca)

2 Comments (+add yours?)

  1. t
    Mar 20, 2012 @ 14:59:15

    hi dear..

    abg dh pandai membaca ye? good3!

    keje baik2 dear.. take care.

    Reply

  2. mamawafiy
    Mar 20, 2012 @ 16:32:36

    hai tie..honey apa khabar….nak jenguk pun jauh sgt la kan…kirim salam di angin lalu jer la kann….tq for the wishes

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: