HAPPY 3RD BIRTHDAY, NUR DAMIA MAISARA

Salam Khamis

selamat bercuti kepada yg bercuti. saya cuti hari ni dan semalam. lepas balik lab kat Seremban terus amik cuti sebab rasa bersalah tinggalkan anak-anak dengan papa dua hari…lagipun bosses tak ada. masa ini la nak bercuti..

alhamdulillah hari ni Damia puteri saya dipanjangkan usia lagi..she’s 3 today. Alhamdulillah Ya Allah. Atas segala nikmatMu yang Kau berikan kepada ku sekeluaga selama ini.

Hari ni saya gigih menggugel resepi kek coklat. Untuk Damia potong malam nanti kalau jadi la kek tu. Kalau dah gugel tu kita sendiri tau berapa banyak lah resepi mak nenek dari sesenang senang resepi sampailah resepi yang tahap chef selebriti aje yang mampu baca kan kan..jadi utk tidak menyemakkan minda plus utk mengurangkan risiko kegagalan membaking kek, saya pilih yang paling mudah aje. Malas nak buka kotak mixer dan basuh balik mixer lepas guna, that’s the spirit of my baking today hhahahaa….kejap lagi la pergi kedai depan umah ni ha. eh kata resepi paling mudah, kenapa nak ke kedai? sebab rumah ni, soda bikarbonat pun tak de…fuhhhhhhh kenapalah semangat beno mak ko ni damia nak membaking bagai…selalu beli aje…..pstttt…semangat suri rumah la tuuuu…baru cuti 2 hari dah perasan suri rumah happa daaaa….doakan jadi la kek tu nanti…

utk catatan, dipersembahkan gambar-gambar kenangan DAMIA:

Mia first day: Hospital Putrajaya 6:07 pm 3.12kg

Mia 4th day, umah abah

teruja dapat baby girl, budak baru empat hari dah dipakaikan skirt bagai hahahaha itu komen mak ler tu

Mia 9 bulan

Zaman kegemilangan Mia..

headband tu CikPuanHaLia bagi

bambam la masa ni

2nd birthday.. damia bukan wafiy hehehe

latest pic..lagi 5 jam nak jadi 3 thn

maaflah kalau rasa annoying bila baca entry ni asik-asik gambar damia jer…hari ni kan birthday dia so itu je la modal saya hari ni…

harapan saya di harijadi Mia ni, sama aje mcm mak bapak lain.yg baik-baik aje utk anak saya…hehehe

okla..gotta go…go go go…mau pergi kedai…

Have a nice day!!!

2 Comments (+add yours?)

  1. lia
    Mar 19, 2012 @ 19:32:35

    Alaaa…lambatnya aunty ni nk wish kan. Happy belated birthday damia. Semoga jadi ank solehah.
    Btw sis..her face is just like u!

    Reply

  2. mamawafiy
    Mar 20, 2012 @ 09:19:11

    tq aunty cantik!!! tkpe la lambat pun janji ingatan dan keikhlasan mu itu hehhe..
    uhuhuhu…skrg dah tak mcm mama la kot

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: