Pelancaran myKomuter

Salam Jumaat

post ini ditujukan especially utk fellow MOTians (echah, en stien) yang tak hadir semalam dan juga untuk rakyat Malaysia umumnya (chewahhhh ramai ke rakyat nak baca blog ni?)

Update cerita pelancaran koc komuter baru yang diimport dari China.

semalam, 8 Mac 2012 officially 38 Set 6 Cars EMU itu dipanggil myKomuter

dilancarkan oleh TPM..PM tak dapat hadir sebab nak announce SBPA batal…itu isu lain. (malas nak komen)

yang penting, one of KPI Menteri Pengangkutan dalam Urban Public Transport dah tercapai..and more to be completed within this year of Dragon.

* semua tetamu tak sabar nak tengok TPM *

Majlis bermula jam 11.35 pagi. Emcee adalah Ally Iskandar fuhhhh..mmg berseri-seri muka dia. Seri pengantin kot…gambar dia saya tak snap sebab tak sempat..

* with org kuat corp comm KayTeeEm..cum fellow negotiator for interior designku di China *

best sebab dapat get together dan reunion dengan team SCS dari respective agensi. Macam dah lama tak jumpa je padahal selalu je miting sama. But that day we came for the different spirit *wink*

* teman dekat tapi jauh berposing di dalam myKomuter..kak Fid dan Kak Reen *

* mintak hampun byk putera puteri sekalian, hamba upload gambar tuanku tanpa rela *

* for the first time ever, semua orang pun suka berdiri di dalam tren- maklumlah tren baru (jakunlah) hehe *

* as cute as us, ladies!!! so non-ladies jgn masuk ye coach ni *

* perasaan dan PERASAN bercampur-campur *

harapnya, myKomuter ni dapat meningkatkan keupayaan/ kapasiti dalam pengangkutan awam bandar selepas ni. So korang, jgn la malu-malu try naik tren baru ni ye. Buat masa ini, servis penuh akan bermula Jun 2012. Laluan adalah KL Sentral- Rawang, Rawang- KL Sentral, KL Sentral- Batu Caves, Tg Malim – KL Sentral. Tambang belum official lagi. So, tungguuu…….

* goodies bag *

2 Comments (+add yours?)

  1. aishahkay
    Mar 09, 2012 @ 12:17:25

    wah! seronoknyaaaa🙂

    Reply

  2. mamawafiy
    Mar 09, 2012 @ 12:18:08

    seronok sangatt….imran sgt glemer semalam tau…dia LO ally hehehehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: