Dear Miss 54

dear Miss 54,

with due respect, please make some research before you talk about anything you think you know about…

memalukan sendiri aje lah. Nak advise orang yang memang tahu benda tu 100% more than you know technically is EMRBARASSING yourself okay. please don’t act like a FOOL lah…

marah ni tapi sabar je lah yang mampu. lepas sedas ‘tembakan’ terkena tepat pada batang hidungmu walaupun melalui telefon ajer, jadilah untuk menyedarkanmu bahawa ‘tak semestinya kau tu 54 kau tahu semuanya tentang kerja aku ini yer’. We are not too brilliant to know everything under the sun.

sekian, harap lepas ini respect orang lain walaupun tak se skim yer…sebab kita ni hidup dalam dunia macam roda..kadangkala kat atas kadangkala kat bawah….

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: