brekfast

Salam Khamis…

apaaa..dah Khamis ke? arghhhhh tension bertambah lagi..dengan PMS yang normal but abnormal to the others..

dengan program seminar strategik a.k.a retreat halatuju Bahagian kat tempat yang tak confirm lagi, mula petang esok..kena buat slides presentation pencapaian tahun 2011 Unit yang biasa-biasa aje ni..kena siap ada bombastik features like 3D pie charts, 3D grafs and whatnot. Fuhh..harus mengimport logistik dari luar ni…sapa yg pandai sila offer diri anda🙂

let’s talk about foods sedap-sedap la kalau nak hilangkan tension tu semua..

hari ni ada kawan office belanja breakfast sempena birthday dia yang ke teeettttttt…makanan semua sedap belaka, tapi saya malu-malu kucing nak ambik gambar. nanti terbongkar rahsia rupanya saya ni suka pokpekpokpek kat sini…

cuma nak tayang gambar breakfast yang saya dah TERbeli pagi tadi..sebab lupa mamat tu invite jamuan dia pagi ni..nasib baik beli goreng pisang dan sandwich goreng je..jimat jimat..

* babai gorpis dan sandwich goreng..akak makan kamu petang-petang skit yer..kenyang dah ni…macam nak tercabut hook kain*

 

pastu minum teh tarik kaw memang kaw lah..yang ni mamat birthday bikin sendiri tau..itu specialty beliau🙂

huwahh…kellas kan..pakai polistrene cup but coaster cawan adalah dari Paris tuuuu *orang bagi la*

oklah…sesiapa yang belum breakfast lagi, masih belum terlambat untuk breakfast. Sila curi-curi breakfast sekarang. Alah minum kopi dengan biskut dalam bilik office je boleh kan. ^~^….Have An Enjoyful Thursday!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: