29th February 2012

Salam Rabu

Hari ni takde WW pasal excited nak cerita pasal Tahun Lompat ni.

Sesiapa yg birthday jatuh pada 29 Februari nampaknya akan muda 4 tahun la dari usia sepatutnya kan kan. Syioknyerrr…Terasa nak menyelami hati dan perasaan mereka yg berkenaan. Camna la rasanya perasaan tiada berharijadi selama 4 tahun. Kalau saya sure buat party besar-besaran kan kasi wrap up 4 years punya penantian hahahahaa…

Anyway, syukur dengan keunikan tahun lompat ini. Tanda kebesaran dan keagungan Allah..

Ok gotta go now..have a wonderful 29 Februari everyone!!

Posted with WordPress for BlackBerry.

2 Comments (+add yours?)

  1. aishahkay
    Feb 29, 2012 @ 10:19:58

    i pun sama…. nak siapkan surat dan memo on this date… so nice😉

    Reply

  2. mamawafiy
    Feb 29, 2012 @ 10:28:05

    ini first letter aku for the leap year…macam apa je kan…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: