saje je kan nak menayang…

~~ mood tak berapa elok..

~~ PMS dah muncul. kata Period Calculator, hari yang berkenaan akan bermula pada March 4..oh no..ada site visit masa tuuuu

~~ macam-macam nak cerita but this mood kacau laaa…nah tengok je la tayangan gambar orang jakun..

apa bendanya tu? alah..gajet dapur je pun. utk org pemalas macam saya ni ha..Grill Pan yang boleh bakar dua-dua tu..non-stick. Brand Vantage je pun. Dapat harga member bolehla..RM139. Tak diguna lagi pun. *baik takyah beli kan*

okies dokies..nak solat..babaiiii

7 Comments (+add yours?)

  1. lia
    Feb 28, 2012 @ 17:29:51

    Perghhhhhh…lamb chop satuuuuuuu!!!🙂

    Reply

  2. aishahkay
    Feb 28, 2012 @ 17:42:58

    saya pun nak order jugaaaaaaakkkk haha❤ all the best beb!

    Reply

  3. aishahkay
    Feb 28, 2012 @ 17:43:19

    order lamb chop… bukan order kuali. hehe

    Reply

  4. mamawafiy
    Feb 29, 2012 @ 08:41:33

    lia: err lamb chop maybe lmbt skit coz i x mkn lamb haha
    chah: hihihihi ingat nk pan jgk…..

    Reply

  5. Princess M
    May 11, 2012 @ 22:53:14

    mana nak beli grill pan ni. nak beli 1 la ingat

    Reply

  6. amirah beuty
    Jun 19, 2013 @ 09:48:37

    salam sis saya ada jual amirah beuty

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: