rasa mcm nak hmmmmm…

Salam Jumaat

Rasa mcm nak memaki je skrg..tapi. Tak baik kan. Bukan sbb hari ni hari Jumaat je. Sebab, memaki adalah memang tak baik..
Sebab nak maki? WordPress tak boleh update pulak. Kat lappy la. Ohoh..kena block dgn IT gamaknya. Apadehal la nak block benda-benda ilmiah cmni

wei..ilmiah laaa sangat..ye..iyelah. Kalau FB tu fahamlah kenapa kena block. Nasib baik ada blekbery ni ha kan..

Dahla tu..just nak cakap selamat menyambut hari gaji seKerajaan Malaysia utk kakitangan Kerajaan. Semalam je dah kopak kapik sana sini. Hari ni cuba bwk-bwk bersabar ye kwn-kwn…Have a great lunch break ya!!!

Posted with WordPress for BlackBerry.

1 Comment (+add yours?)

  1. liya
    Feb 25, 2012 @ 10:43:33

    haha..cakap kat diorg, Tak heran pun diorang nak block semua benda..kami ada smart phone..hihi

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: