reunited…

Salam Selasa

.. curi tajuk gambar Encik Khai untuk title post ni..hehehe echah ko ignore je pencurian ini..

lunch hari ni sangat best. dpt jumpa Encik Khai yang baru balik dari posting oversea. patutnya dapat jumpa orang ex-Washington tapi beliau tak diberitahu oleh Encik Khai…lain kali lah kita makan lagi yer…ada Echah yang hot dan Taufik yang tak gemuk-gemuk itu. paling best, dapat pulak jumpa rakan-rakan One Zero Fivers (OZF) yang hebat-hebat belaka. ada yang pernah buka posa dengan Raja Perlis lah, ada yang pernah posting oversea lah, ada yang jadi Pengarah siap ada PA dan toilet dalam bilik office lah..kecoh jadinya tempat makan tu kejap tadi…gambar diorang tak snap la..yelah i malu i sorang je pakai blekberry. yg lain-lain tu fuhhhh aifon la samsung note la..android la..tak boleh lawan heheheheheee..ni je la gambar yang ada nyer:

Miss Echah..

 

i yg berjerawat, taufik dan khai

 
makan nasi ayam jer. Echah makan lompat tikam jer sbb dia dah lunch masa meeting sebelumnya..kami ngicak jer dia..sedap wooo lompat tikam tu..mcm nak tapau tapi lupa pulak sebab kecoh kecoh dgn rakan-rakan….
 
best jumpa diorang tadi. lagi best sebab masing-masing dah grown up (takde kena mengena dengan Khai yang asik perli saya pasal tuttttt tuuu…). semoga dapat duduk makan mcm ni lagi nanti. jumpa tu maybe selalu tapi dapat makan sama tu yg sangat susah kan Echah…..
 
ok gotta go now..ada orang nak datang jumpa pukul 3…. have a nice Tuesday everyone!!!
 
 

2 Comments (+add yours?)

  1. aishahkay
    Feb 21, 2012 @ 17:26:55

    heee😉
    i pun nak up entry jugaklah pasal ni🙂

    thanks for your time… nanti lain kali kita g makan lompat tikam lagi ye…

    Reply

  2. mamawafiy
    Feb 21, 2012 @ 17:30:18

    up la cepattt……

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: