kisah best Isnin

Salam Isnin

masih teringat-ingat keseronokan weekend lepas ni. Sabtu duduk rumah, then malam baru merayap. Sampai pukul 12 baru balik rumah. Merayap Putrajaya JJCM je. Ahad balik rumah mak. Plan nak join adik beradik main bowling tapi due to technical problem, we were not able to join them. But, still seronok. Jumpa baby Anas bambam (anak adik saya). Cepat betul besar budak demok tu. Baru 4 bulan dah 6.4 kg…geram sangat kami kat dia. Pasrah jer la Anas kena pass pass yer Anas..

makan kat umah mak mmg best la kan. tak berhenti makan kami (erkkk…saya dan hubby je la. org lain tak).. berborak sampai terlajak waktu nak balik rumah. sudahnya baju kerja tak iron lagi. malam tadi sampai umah terus zzz. pagi-pagi tadi baru iron baju. tu pun sorang sehelai jer. esok lusa punya malam ni la nampaknya. (biasanya saya iron seminggu sekali).

oh ya, kurang sebulan dari sekarang, Damia akan turns to THREE YEARS OLD..iye, tiga tahun. cepatnya masa berlalu…alhamdulillah Damia sihat seadanya macam budak normal lain….

sedang fikirkan plan nak buat party. sekali dengan wafiy. insyaallah anda semua akan dijemput…kalau sudi datang laa…tunggguuuuuuu..

ok gotta go now….Have a wonderful MOnday, everyone!!!!

2 Comments (+add yours?)

  1. aishahkay
    Feb 20, 2012 @ 17:31:46

    yeay, nak pergi birthday parteeyyy…🙂

    Reply

  2. mamawafiy
    Feb 21, 2012 @ 17:30:58

    yay..nak hadiah besday yayayaya :p

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: