rindu, kasih sayang dan tikus= merepek

Salam Selasa

hari ini:

1. rindu emak. dah seminggu tak jenguk emak abah kat kampung. damia siap pandai cakap nak mengadu dgn abah tangan dia luka kena gigit semut tapi mama tak nak bawak jumpa abah. last weekend kami buzy kemas rumah..

~~ dah call emak tadi. emak masak kuey teow goreng. damn. sedapnyer la..mak dah start kursus Haji every sunday kat masjid, dengan anjang dan Uteh Aton. alhamdulillah…

2. minat la dengan HLOVATE novelis karya gila-gila remaja tu. * orang lain dah berzaman kan* currently reading VERSUS. favourite quote for now: Doa itu wireless. Coverage dia merentasi universe. So berdoalah kat mana-mana aje, ALlah memang mendengar: gitu lah lebih kurang..tak habis baca lagi.

3. malas nyer nak lipat baju. sekarang dah jadi 2 bakul dalam bilik laundry tu..aisehhh laaaa..mood domestic goddess silalah menjelma malam ini

4. naik gila dah dengan si ‘tetikus’ kat laptop office ni..kejap gerak kiri, kejap gerak kanan..apa ni..nanti beli baru je lah.

gotta go now..chaloh betey (teringat Kuch Kuch Hota Hai last Saturday..syiokk oooooo)

p/s: haram sambut Valentine kan. berkasih sayang wajibnya setiap masa. Wallahua’lam

 

pic googled

3 Comments (+add yours?)

  1. aishahkay
    Feb 14, 2012 @ 11:37:30

    sebenarnya, kalau tak ada bilik laundry, tak akan ada laundry yang tertangguh, kan? sebab ada tempat letak tu yang jadi malas sikit tu.😛

    Reply

  2. shahsulong
    Feb 14, 2012 @ 14:17:59

    2 bakul? hahah.. ida penah sampai 3 bakul (dalam bilik sendiri aje tu) dan bakul2 lain dalam setiap bilik lain..

    serious pemalas. rajin basuh aje kekeke..

    Reply

  3. mamawafiy
    Feb 14, 2012 @ 17:00:05

    chah: kena ada laundry room. kalau tak nnt lagi haru sepah sana-sini (eleh bukanlah laundry room mcm mat saleh tu pun…)
    ida: hahahahaha wonderful!!!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: