29th February 2012

Salam Rabu

Hari ni takde WW pasal excited nak cerita pasal Tahun Lompat ni.

Sesiapa yg birthday jatuh pada 29 Februari nampaknya akan muda 4 tahun la dari usia sepatutnya kan kan. Syioknyerrr…Terasa nak menyelami hati dan perasaan mereka yg berkenaan. Camna la rasanya perasaan tiada berharijadi selama 4 tahun. Kalau saya sure buat party besar-besaran kan kasi wrap up 4 years punya penantian hahahahaa…

Anyway, syukur dengan keunikan tahun lompat ini. Tanda kebesaran dan keagungan Allah..

Ok gotta go now..have a wonderful 29 Februari everyone!!

Posted with WordPress for BlackBerry.

Advertisements

saje je kan nak menayang…

~~ mood tak berapa elok..

~~ PMS dah muncul. kata Period Calculator, hari yang berkenaan akan bermula pada March 4..oh no..ada site visit masa tuuuu

~~ macam-macam nak cerita but this mood kacau laaa…nah tengok je la tayangan gambar orang jakun..

apa bendanya tu? alah..gajet dapur je pun. utk org pemalas macam saya ni ha..Grill Pan yang boleh bakar dua-dua tu..non-stick. Brand Vantage je pun. Dapat harga member bolehla..RM139. Tak diguna lagi pun. *baik takyah beli kan*

okies dokies..nak solat..babaiiii

^0^

~~~~~ rasa bengang dengan orang yang dibayar gaji untuk sekian kerja tapi tak menjalankan kerja dengan sepatutnya~~~~~

tau tak kerja itu satu amanah?

kDahBai…..malas layan mood gila ini..sekian

sarapan nasi lemak

Salam Sabtu…

Ini adalah kali pertama masak nasi lemak sendiri di tahun 2012. Sangatlah pemalas, kan. Hari ni masak sebab terbangun awal. Biasanya pukul 9 baru terhegeh-hegeh mandi.

Risau skit sbb since mlm tadi wafiy tak lena tido, asthma menyerang. Kat sekolah lasak sgt la tu gamaknya. Malam tadi ada dinner BBQ opis papa. Kitorg gi kejap je..makan skit pastu dlm pkl 10 gerak balik.

Okla, have a nice weekend everyone!!

Posted with WordPress for BlackBerry.

rasa mcm nak hmmmmm…

Salam Jumaat

Rasa mcm nak memaki je skrg..tapi. Tak baik kan. Bukan sbb hari ni hari Jumaat je. Sebab, memaki adalah memang tak baik..
Sebab nak maki? WordPress tak boleh update pulak. Kat lappy la. Ohoh..kena block dgn IT gamaknya. Apadehal la nak block benda-benda ilmiah cmni

wei..ilmiah laaa sangat..ye..iyelah. Kalau FB tu fahamlah kenapa kena block. Nasib baik ada blekbery ni ha kan..

Dahla tu..just nak cakap selamat menyambut hari gaji seKerajaan Malaysia utk kakitangan Kerajaan. Semalam je dah kopak kapik sana sini. Hari ni cuba bwk-bwk bersabar ye kwn-kwn…Have a great lunch break ya!!!

Posted with WordPress for BlackBerry.

TT: I Won’t Give Up

“I Won’t Give Up”

When I look into your eyes
It’s like watching the night sky
Or a beautiful sunrise
There’s so much they hold
And just like them old stars
I see that you’ve come so far
To be right where you are
How old is your soul?

I won’t give up on us
Even if the skies get rough
I’m giving you all my love
I’m still looking up

And when you’re needing your space
To do some navigating
I’ll be here patiently waiting
To see what you find

‘Cause even the stars they burn
Some even fall to the earth
We’ve got a lot to learn
God knows we’re worth it
No, I won’t give up

I don’t wanna be someone who walks away so easily
I’m here to stay and make the difference that I can make
Our differences they do a lot to teach us how to use
The tools and gifts we got yeah, we got a lot at stake
And in the end, you’re still my friend at least we did intend
For us to work we didn’t break, we didn’t burn
We had to learn how to bend without the world caving in
I had to learn what I’ve got, and what I’m not
And who I am

I won’t give up on us
Even if the skies get rough
I’m giving you all my love
I’m still looking up
Still looking up.

I won’t give up on us (no I’m not giving up)
God knows I’m tough enough (I am tough, I am loved)
We’ve got a lot to learn (we’re alive, we are loved)
God knows we’re worth it (and we’re worth it)

I won’t give up on us
Even if the skies get rough
I’m giving you all my love
I’m still looking up

Sang By: Jason Mraz.

p/s: i you find those lyrics are interesting, and got no idea of how to sang along with, you can find this beautiful song at Youtube…i just can’t copy the video here…don’t know why…

ntah hapa-hapa ntah…

~~ jumpa lagi…

top 4 ‘ntah-hapa-hapa ntah’ untuk hari ni:

No.1- layan perangai bos bab menjawab email :

adoii apa hal la bos kata Not Read? uwaaaaaaa jenuh i nak mendelete 132 emel ni je kat blekbery i

No.2- GEDIK No.1

hurm…aksi perahsan dah mula..bersediaaaaaa…..

No.3- GEDIKS No.2

uhuksss gerakkan mouse atau cursor anda pelan-pelan……dannn

No.4- GEDIKSS No.3

silalah gerakkan cursor/ mouse ke arah belah kanan atas lappy/ desktop lantas klik tanda pangkah tu hahahaha

eiiii…memang ‘ntah hapa-hapa ntah’ kan kan…..akibat marahkan mesyuarat, terjadilah aksi-aksi tersebut di atas…

gotta goooo……Have a Great Day Everyone!!!

Previous Older Entries