sawang di sini ..bila nak kemaskan eh

salam Selasa semua

esok dah masuk bulan kedua 2012. cepatnya masa berlalu. (nak nak kalau kita berjimba-jimba melagha tak ingat dunia, kan..ehehehehe. tu saya la tu)

dah naik sawang dah rupanya blog ni. ingatkan masa bercuti hari tu rumah je yg dah bersawang bagai. rupanya rumah ‘maya’ saya ni pun dah berhabuk laa.sampai susah giler nak update hehehe..

banyak benda nak cerita ni ha. tapi, biasalah. kalau kat rumah, masa cuti, kita rasa mcm banyak je masa terluang. rupanya banyak masa terluang=banyak kerja rumah kena buat wei. kalah suri rumahtangga sepenuh masa. nak update cerita pasal percutian ke Singapore hari tu pun rasanya mcm home work masa nak SPM. (ni pun Damia sibuk nak main game kat lappy, padahal Galaxy Tab tu ada jer tu ha.sabo je la)

okla..gotta go now. nanti ada masa saya cerita pasal Singapore tu, tapi x tau la bila rajinnyer. nak upload gambar kat FB dari cik Nikon tu pun malas aihhhh….

have a nice Tuesday everyone!!!

2 Comments (+add yours?)

  1. aishahkay
    Jan 31, 2012 @ 15:47:24

    ari ni macam lambat sangat masa berlalu…

    Reply

  2. mamawafiy
    Jan 31, 2012 @ 16:14:27

    huhu..sebab esok cuti kan

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: