kena beli lipstick baru (tautau je kan)

Salam Jumaat..

hari yang amat ditunggu-tunggu oleh semua org yg bekerja..terutama yang bekerja makan gaji just like me..

trip ke Singapore tinggal 2 hari je lagi…insyaallah Ahad malam tu kami dah terbang ke sana. Moga Allah permudahkan urusan kami nanti.

hari ni, bangun pagi jer hujan lebat guruh petir berdentum dentam. kata jiran saya hujan since pkl 2 pagi tu, nampak beno saya ni tidur mati kan. masa nak bersiap-siap, lupa nak pakai lipstick. camtu la selalunya. mmg saya ni selebet dan huduh, tak pandai mekap pun. sampai office, adegan drama bermula. masa nak pakai lipstick, korek-korek beg mekap, walaweh sentap dadaku melihat ketiga-tiga lisptick yang saya ada dah PUNAH..PATAH…melekat lekit sana-sini..grrrr…..tau dah. mesti Damia punya kerja malam tadi ni..adoilaaaaa…dah tu, pakai la jugak walau dah sememeh memeh tu…mmg payah la kan.

nak kena beli baru ni. mcm tau-tau je saya ada niat nak beli Cliniquebaru sebatang dua..hmmm kot tak berkenan kang, rembat jer la apa pun. janji ada. hehehe..

okla,gotta go. kat bawah ni pic hasil keboringan malam tadi sebelum tido. guna apps BB free je ni ha. Picture Ultimate apa entah. Have a nice long lunch hour today!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: