birthday party kat umah mak abah

edited: Tadi baru hantar 2 biji kek dan donut kat taska Wafiy. kesian pulak kat dia tak potong kek dgn kwn2 sekolah walaupun dia kata dia tak nak. bila hantar tadi  nampak gembira je dia. saya tak boleh tunggu lama sbb nak balik office cepat. petang ni masa minum petang teachers akan buat patry skit utk dia. harapnya ada la gambar diupload kat FB, boleh saya cilok hehehe…

Salam Khamis..

malam tadi seperti yang dirancangkan, kami berduyun-duyun ke rumah mak buat party kecil-kecilan utk wafiy. lagipun mmg nak jumpa mak dengan abah pun. beli satay dengan kek jer. kek biasa-biasa je janji halal. tema Angry Bird. air mak sponsor hehehe. ada bubur jagung jugak. mak buat. mcm tau-tau je menantu dia suka makan bubur jagung.

ada family Along, Angah jer. Kak Lang pun ada. Kak uda tak balik. Kak Ndak jauh sgt nun di SP nuu. Pijah pun takde. Din (adik) takde.belom balik kerja. Budak pompuan tu asik la tanya Pak Endek (nama glemer Din) mana..dia memang tak boleh hilang Pak Endek dia. Kitorang gerak balik Dengkil pukul 9.39 sampai umah 10.20..budak 2 orang dalam kete dah tido..nasib baik….

konfius, sapa yg birthday ni eh

itu je la birthday party Wafiy…yg penting dia enjoy jumpa family semua especially cousins yg sangat melasak tu. ada ke main bola dalam rumah kat living hall. ntah, abah tak kisah pun budak-budak tu main kat situ. since i was a kid, Along main bola kat situ je la…org dtg pun selamba badak jer diorang tunjuk skill menyepak bola kat situ..adoila..tapi, that’s the uniqueness of Rumah Abah, i must say. No rule for the kids …ahahahaha bagusssss sgttttttttttttttttttt..

ok la gotta go now…Have a nice Thursday…ingat, kita jaga mood, bukan mood jaga kita *juga ingatan utk saya*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: