baju lama, penampilan baru

jumpa lagi kita..

hari ni saya happy. selain dapat belikan kek utk Wafiy kat sekolah, happy sebab dah dapat ini:

amacam, cantik tak? tu…batu batu kat bunga tu. baju-baju tu batik terengganu, beli masa kursus bulan 9 kat terengganu hari tu. dah pakai 2 kali baru nak touch up hahaha..cuma letak batu batu liplap tu je. kosnyer RM190 jer termasuk upah kerani kat office ni. dia kata saja suka-suka nak hilangkan boring kat rumah. kira murah la tu. hari tu saya tanya kat terengganu, kos letak batu camni 1 baju je dah RM85 ke atas ikut jenis batu. kalaulah saya ni berbakat dalam bab-bab camni, alangkahhh bagusnyaa kan kan

~~~ tak sabar nak pakai Khamis depan..hihihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: