friends are treasure!!!

tak kira tak kira..nak upload gak gambar ni…

 

me and my BFF..

Lia, kenal tak sapa ni?

..iye, kak lin la ni. dia ada meeting kat KSM tadi. selalu dah jumpa dia. dia consultant skrg ni, based kat JB..selalu jugak dia singgah opis ni..

my roommate kat UiTM Kedah tahun 1997 hingga 2000 dulu. sekepala dan gila-gila walaupun orang Pantai Timur. teman karok lagu yg bukan-bukan..headbanging. breakdance semua boleh.

so, kawan-kawan kalau datang Putrajaya silalah contact saya dan boleh la jumpa (dan saya akan upload gambar anda hahahahahaa…)

*** Putrajaya dah hujan ni..gelap semacam jer..alhamdulillah. sejuk sikit.

8 Comments (+add yours?)

  1. lia
    Jan 18, 2012 @ 17:15:37

    Aik..bukan la kak.
    Dulu akak kan bilik B004..kitorg B001 ngan kak lin, kak ina & farah.
    Pastu next sem baru lia menumpang kat bilik akak😉

    Yang paling lia tak boleh lupa sampai skng (or mebi sampai bila2) time korang silap jadual exam tu..hahahahahah

    Reply

  2. mamawafiy
    Jan 18, 2012 @ 17:19:42

    lia..akak kan suka lompat-lompat bilik. sem 1 akak dgn diorg kat Boo1 tau.pastu korg dtg akak kena nyah huhuhuhuhu..sabo je la.pastu kami tak puas hati tu yg kami buat onar siang malam bertenggek kat B001 tu hahaha…pjg nyer history..appada…
    alemak..pstttttt bab silap exam tu..malu beb…auwwwwwwwwwwwwww punyalah semangat!!!!

    Reply

  3. lia
    Jan 18, 2012 @ 17:27:42

    Akak ingat tak yang akan n the gang terlepas paper English. Pastu semua gelabah p cari mc..kikikikikik

    Reply

  4. lia
    Jan 18, 2012 @ 17:28:54

    cite bab kenangan n history ni best lak..buat lia nak komen banyak2…hihi
    Best eh kitea gi tanjung dawai😀 Dengan bas rosak tepi jalan…hahahah..seronok bila ingat2 balik.

    Reply

  5. mamawafiy
    Jan 18, 2012 @ 17:30:55

    alamak yg tu la kan..yg silap tarikh tu kan?ke exam lain ek?

    Reply

  6. mamawafiy
    Jan 18, 2012 @ 17:32:24

    bab tg dawai tu..erkkkk mmg hapa2 lah kita ni. suka suki je tak plan apa terus redah. dahla tmpt org..mcm pandai je nak naik bas bagai. pastu pelik jer dlm bas takde org sgt. menunggu dah la berzaman mak oiii…tapi kita enjoy je pulak…eh akk rasa akak utang lia la masa beli kopok kat tg dawai tuuu…

    Reply

  7. lia
    Jan 18, 2012 @ 17:35:30

    hah ;O hutang???
    tak ingat langsung. Kalau ada pun tkpe..lia halalkan..🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: