teaser: 5th birthday..

Salam Selasa

…..mood tak ok lagi. one of  the reason is this penyakit wanita yg datang sebulan sekali…

esok, birthday wafiy ke 5

 

pic- google

plan untuk prepare goodies bag untuk bwk ke sekolah. malam ni la mula projek tu. beli belah petang ni balik kerja singgah jap kedai jajan. nak buat itu-ini alahai masa oh masa silalah kau bertenang sikit hari ni boleh?

okla..nak siapkan LOA ni ha. tak boleh merungut pasal kerja selaluselalu nanti orang takut nak kerja gomen….iye, betul. org skrg dah pandai. nak pegi interview gomen siap gugel dulu sekiansekian tempat nak pergi interview tu. ntahla kot korang mmg dah advance asal nak gi interview jer kena gugel dulu, saya dulu tidak la camtu. maklumlah buta IT.

oshhh apa merepek ni? ntahlah kurang gula kot. tak breakfast lagi. mmg takpayah la. dah nak masuk lunch ni..

oh..i got issue with people attitude towards their own job, or in more proper term, responsibility i must call it. macam nak sumpah seranah, macam nak jeritjerit kat muka orang tu, tapi biasalah saya kan nak jaga nama baik, apa yg saya buat hanyalah sound direct je kat beliau. dan ignore aje orang tu, dah tu jenis tak nak dgr cakap orang tua (er….ye saya dah hampir tua)..apa lagi nak buat/ cakap? lantaklah ko situ.

opss niat asal nak cakap pasal birthday wafiy ke 5, end up campur rojak dgn keluhan psl kerja pulak. nampak sangat “my life has been miserable without my job” hhahahahaaaa…….okla..nanti kita sembang lagi…………….

4 Comments (+add yours?)

  1. lia
    Jan 17, 2012 @ 17:23:54

    klu goodies tu bg apple n air kotak jer pun ok kan kak..lagi senang..hihihi

    Reply

  2. mamawafiy
    Jan 18, 2012 @ 09:09:55

    erk..habis tu, dah tuan gudies bag tu dah demand mcm2..sabo je la..

    Reply

  3. aishahkay
    Jan 18, 2012 @ 14:11:02

    happy birthday to wafiy ye mama🙂
    muah muah dari kakak echah

    Reply

  4. mamawafiy
    Jan 18, 2012 @ 14:12:37

    erkkkkkk baiklah akak echah

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: