random…

Salam Isnin

dah separuh hari kerja, baru ni sempat update blog..

perlu ke update blog selalu? perlu sebab menulis membuatkan saya hidup..

banyak benda nak share, tapi tak tau nak mula kat mana dulu..

oh ya, hari Rabu ni 18 Jan 2012 adalah birthday ke 5 anak sulung saya Wafiy…

maybe party tu lambat sikit, maybe akan hantar goodies bags seperti biasa kat sekolah dia hari RAbu ni

so saya ada hari ni dan esok je nak beli apa yang patut. nak tempah cupcakes ke kek ke memang dah lambat. beli je lah nanti kat mana-mana…

oklah, gotta go for the first tender board meeting of the year..see ya’all after this!!!

4 Comments (+add yours?)

  1. lia
    Jan 16, 2012 @ 16:41:47

    Kalau buat partay jangan lupa invite org shah alam yer..hihihihi *tak malu nih*

    Reply

    • mamawafiy
      Jan 16, 2012 @ 16:45:30

      lia, mmg akan jemput punyer. wafiy siap cakap takmau buat party kat skolah, nak buat kt umah nnt nak jemput hannan, disamping kwn2 dkt taman ni haaa……

      Reply

  2. lia
    Jan 17, 2012 @ 08:59:54

    Owhhh…aunty terharu la wafiy ingat kat hannan..meh sini nak kiss wafiy…Muahh..muahhhh..mmmuuuaaahhhh

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: