HRMIS…

Syukur dah Jumaat..selamat pagi semua…

pagi-pagi dah dapat reminder ni:

siap ada footnote tu:

Tahniah!   Sekiranya anda telah berbuat demikian. 

Sayugia diingatkan,  kegagalan dalam  pelaksanaannya  akan  memberi  implikasi  terhadap kenaikan gaji tahunan anda, Maka segeralah bertindak sebelum terlambat!

Masa depan anda, anda yang tentukan !

sapa kerja sebagai penjawat awam tau la penyakit ‘manja’ Cik HRMIS ni kan..

malas nak keruhkan lagi keadaan..

macam tak boleh nak achieve duedate tu…

nak masukkan satu SKT pun asyik error jer..apatah lagi nak mengemaskini atau sahkan SKT tu…memang ‘mencongkam’ jiwa raga lah eh..

kita tunggu sampai dia baik ye kawan-kawan..hopefully lepas direpair oleh JPA dan MAMPU ni eloklah hendaknyer..

* psttt..buat apa lunch break panjang ni?

4 Comments (+add yours?)

  1. shahsulong
    Jan 13, 2012 @ 11:45:01

    balik rumah kemaskan Mother’s Room. set katil nak sampai petang ni.. tapi ada proposal paper due jam 3 petang ni.. harap2 sempat buat..

    Reply

  2. lia
    Jan 13, 2012 @ 12:14:55

    Hangin..dah banyak ari try masuk tapi tak boleh..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: