hari-hari mau main…

Salam Rabu..

amboi, tajuk kat atas tu, jangan salah faham yer.

nak cerita pasal anak berdua saya yang suka sangat main kat playground. tak kira kat mana, nampak jer sure nak naik seround dua, buaian ke slide ke. Ini yang selalu jadi mangsa lanyakan adalah taman kat rumah ni je la. sebab hari-hari lalu depan tu masa pergi-balik sekolah. ada laa 20 langkah dari rumah kami. itu yang kena pergi selalu tu.

kadang-kadang rasa boring sebab orang dewasa apa la nak buat kat taman tu kan. selain beramah mesra ala kadar dengan makbapak atau bibik-bibik kat situ (kalau ada), hmmm amik gambar je la kerja saya…saya pun malas gak nak sembang beria..biasalah, saya kan sombong :p

* rambut damia dan wafiy memang lebat belaka…

** birthday Wafiy yang ke 5 tinggal 7 hari lagi. hadiah dah ada..hehehehe..advance konon

*** birthday Mia yang ke 3 pun dah tak lama lagi..bulan Mac nanti. hadiah mestilah belum ada. awal lagi kan Mia

**** birthday my sis Kak Ndak yang jauh nun di Gurun tu lagi 5 hari….

3 Comments (+add yours?)

  1. lia
    Jan 11, 2012 @ 11:44:42

    Hihihi..daku memahami mu kakak…huhuhu

    Reply

  2. wahida
    Jan 11, 2012 @ 12:10:12

    bestnya ada anak sepasang…

    Reply

  3. mamawafiy
    Jan 11, 2012 @ 12:14:38

    lia: oh..anak2 mu pun mcm anak2 saya ker…adoiii laaa kan…tapi redha je kan. anak2 punya pasall..
    wahida: ada pro anc cons nyer gak u…..yg pompuan tu dah lebih lasak dari yg lelaki tu

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: