rezeki hari selasa…

Salam selasa…

hari ni alhamdulillah..

banyak nikmat Allah pada saya..

1. urusan ke office smooth ajer. anak-anak tak banyak ragam…masuk office awal sikit

2. dalam kete otw ke office, ada officemate sms kata dia belanja breakfast hari ni. nasi lemak sambal ayam yg sedap. katanya sempena tempoh bil AKB dah tamat. dah cakap terima kasih banyak-banyak, moga panjang umur murah rezeki

3. pastu, lepas breakfast free, officemate saya Unit sebelah a.k.a akauntan bagi benda alah ni. sebab saya tegur dia masa kat pantry semalam, bau kopi yg sangat-sangat sedap. rupanya kopi hazelnut. terima kasih banyak-banyak. juga moga panjang umur murah rezeki…

4. syukur juga, urusan pagi tadi dah siap dengan jayanya. Tension gak kalau sesuatu keputusan berharga hilang begitu sahaja. Macam sijil SPM, apa perasaan anda kalau hilang begitu aje? Kan penting sijil SPM tu. Tanpanya, tak boleh masuk mana-mana IPTA kan. Tak boleh nak cerita panjang lebar di sini..sapa yang tahu tu oklah. (bukan urusan peribadi, urusan kerja paling RAHSIA..err tapi kat tadi dah termelalak kat Twitter la pulak)

Kesimpulannya, terima kasih Allah di atas nikmat dan rahmatMu. Banyak sebab sebenarnya untuk bersyukur dan tiada sebab untuk merungut. Sambil-sambil tu sedang berdoa agar perjalanan hari ni dan seterusnya akan lancar seadanya. Juga untuk anda semua……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: