tanda-tanda penuaan

Salam Isnin..

hari ni jalan raya semua jammed. tak faham. kenapa kes yang nak diputuskan (dah diputuskan pun kejap tadi) kat Jalan Duta KL tu but area Putrajaya ni pun sama mcm Jalan DUta gak..hadoilaaa susahkan orang aje..

okla..selain daripada kemarahan terhadap orang yang tak pandai guna signal kete tu pagi tadi, satu lagi tanda penuaan saya hari ni yg dapat dikesan adalah…………………..

pelupa bebeno

adoila..nasib baik la dapat taska yang baik camni. sanggup tolong belikan susu utk Mia. Kalau tidak, tak tahu la camna. Maybe kena balik rumah jap amik susu. Sebelum ni pernah jadi jgk tapi masa tu tinggal botol susu. Tu pun Ibu Timah ni tolong belikan botol kat pasaraya depan tu. Malunyer sayaaaaa….janji taknak buat lagi ye Mia…kesian anak mama…………
 
psttt…abaikan typo error Ibu Timah tu. Biasala pakai smartphone touch-touch ni mmg selalu camtu..saya yg pakai BB je ni pun selalu camtu.hehehehheee…………………………
 
Selamat bekerja semua!!! Jgn makan semut banyak2 nanti lupa mcm saya heheheheeee

2 Comments (+add yours?)

  1. lia
    Jan 09, 2012 @ 11:14:09

    Hehehe..biasa la tu kak. Sebab kita pun nak cepat kan tu yg ada jer benda yg telupa nk bagi.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: