kasut baru saya..

edited: dah boleh upload gambo..wordpress dah baikkkk…

Hobi saya kumpul kasut
Kenapa kumpul? Sbb beli pastu pakai dlm 2 kali dah ada je x berkenan..
Alaaa beli kasut murah2 je..yg penting selesa…
Tak semestinya mahal tu bagus kan. Ikut pengalaman saya mcm tu la.
Asal sedap dipakai,dan sedap mata memandang,jalan je…

Ni kasut beli masa lunch tadi dgn echah.Kat Alamanda je pun. Echah pun pengumpul kasut jgk. Dia lagi pro hehehe..

Kasut ni Dah rasmikan pun..sabo je la…

Okla..itu je nak share…slmt berehat..

 

Posted with WordPress for BlackBerry./p

3 Comments (+add yours?)

  1. lia
    Jan 09, 2012 @ 21:05:50

    Halaaaaaa…xkuar pun gambarrrr…huhuhu

    Reply

  2. mamawafiy
    Jan 10, 2012 @ 08:56:31

    halaaaa wordpress ni bengong la dik..jap jap nak adjust kalau boleh

    Reply

  3. mamawafiy
    Jan 10, 2012 @ 08:58:06

    aikk kalau balas komen boleh pulak. kalau nak post entry tak boleh pulak adoilaaaaa

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: