tupperware invitation

Salam Ahad..
My weekend is full of family matters,as usual. A bit tiring but it is always fun when spending weekends with families.

Just wanna share the exciting invitation by my fave brand, Tupperware with u all. Rasanya semua kenal dan tahu what is Tupperware kan. Dan I got a lot of friends yg minat gila2 kat brand ni. A bit pricey but it worth every penny. Saya ni nak kata koleksi byk tu tidakla. Setakat apa yg perlu jerr..mmg best guna Tupperware ni. Selain value for your money, it also come with whole life warranty.

Citer psl invitation tu kan, rasa mcm teruja sgt nak pegi…pstt ada free gift mestila teruja kan..

Ohhh can’t wait 14 jan tuuu..

Okla..nak berundur diri, nak iron baju keje..wishing u goodnite and have a great workdays ahead!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted with WordPress for BlackBerry.

6 Comments (+add yours?)

  1. aishahkay
    Jan 08, 2012 @ 22:24:30

    babe…
    ada satu bekas u ngan i…

    Reply

  2. lia
    Jan 09, 2012 @ 11:15:41

    Alaaaa…nk ikut. Dia tulis tak kata boleh bawak kawan sorg..kawan yg duduk shah alam tu…hihihi

    Reply

    • mamawafiy
      Jan 10, 2012 @ 08:59:38

      eh ada ada..dia kata kawan yg nama Lia hehehehe..jom la..sambil tu dtg la dengkil sekali,,akak free wiken ni

      Reply

  3. lia
    Jan 10, 2012 @ 12:21:10

    hahaha..tau la diorg akk ada kwn nama lia kan ;D

    Hurm..klu lia tau jalan ke situ mmg zass jer. Tp nk kena minta keizinan ke bawah duli dulu..:) Erkk..tapi boleh ke klu datang sesajer?

    Reply

  4. mamawafiy
    Jan 10, 2012 @ 12:23:58

    ehhh boleh je ape salahnyer…….jom kita tgk rupa apa Tupperware Biz Centre Dengkil tu…best ke idak

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: