dah boleh….

Salam Khamis pertama di tahun 2012…

fuh..nasib baik dah boleh post new entry. semalam since petang sampai pagi tadi tak boleh (alaaa..kecoh jer ngalahkan blogger tegar sangat nak update everyday..)

Hari ni:

* risau sebab Damia batuk tak kebah-kebah almost seminggu dah..batuk yg bunyi ada kahak tu. Nak makan ubat punyalah payah mek tu. Mana tak berkubang kahak pekat melekat kat dada tu..sapa-sapa ada petua tak?pemuda pemudi pon dialu-alu kan hehehe

* keje masih under control..ye lah awal tahun, lagipun tahun ni saya tak terlibat dgn payment AKB tu..selamattttt dari stay sampai malam kat office…

* nak share pasal Azam Saya Hari Ini..yang sibuk saya update every nite sblm tidur tu…nanti ada masa dan kelapangan saya akan ceritakan..especially untuk Cik cACah..siap nak jumpa i tu…takpe takpe nanti kita sembang kat surau hehehe

* bersyukur sebab rasa diri makin bertambah stabil dan full of contentment. Dah boleh kawal marah  eh tak tak..kawal perasaan, dah boleh kawal kerja dan hidup, so far. Alhamdulillah. Nak kata lebih-lebih tu tak de la..sederhana jer itu kan lebih baik.

~~~~ okeh…..let’s sambung keje….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: