2011 in review~~~ Hahahaha..thanks kepada semua yg sudi membaca

ini entry auto dari WordPress. Ala-ala summary of the year of blogging la.

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2011 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Syndey Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 12,000 times in 2011. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 4 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

sepatah dua kata dari saya…

terima kasih kepada semua. Kepada my 5 top commentators iaitu CikPuanHaLia, Cik Aishah, Cik ShahSulong, PuanWahida dan EnMe, terima kasih banyak-banyak di atas sokongan anda. Teruskan mengunjungi blog yang tak berapa best ni ye.

dan oh ya, post yang paling glemer kononnya adalah post pasal Bajet 2012 bulan Oktober hari tu. Kira ok la, tak meletop kebabom sangat pun, mcm blog you all yg dah expert tu..

itulah review nyer, harap korang tak serik nak datang lagi. Dan harapan saya, korang dapat manfaat walau sekecil zarah pun dengan apa yang ada di sini. Jgn harap benda yang bombastik atau hi-end sangat pasal saya ni menulis suka suka saja.. Aku menulis bukan kerna nama~~~~ chewahhhhh

7 Comments (+add yours?)

  1. shahsulong
    Jan 03, 2012 @ 09:17:22

    🙂

    keep on blogging !

    Reply

  2. aishahkay
    Jan 03, 2012 @ 09:40:06

    kenapa i tak pernah dapat summary ni dari wordpress?

    Reply

  3. mamawafiy
    Jan 03, 2012 @ 16:14:24

    ida: thanks sis!!will do..
    cacah: aikk ye ke..apsal ek

    Reply

  4. lia
    Jan 05, 2012 @ 10:08:43

    Weheee..
    keep it up..
    Eceeewahh..cam komen kak ojie amat daut jer..hihihi

    Reply

  5. Trackback: Kami Dari Semua : ‘ShoutBox on WordPress with 99SHOUTBOX’ a Simple Installation Guide from a Dummies | KAMI DARI SEMUA, IndonesiAn BlogWalker
  6. Trackback: Selamat Datang Di Sulutindo Blog | Sulutindo Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: