Hari Sukan dan Hari Keluarga TPW 2011

Salam Rabu..

baru berkesempatan mencoret sesuatu di sini..

nak share cerita pasal Hari Sukan dan Hari Keluarga Tadika Perintis Wawasan (sekolah Wafiy) pada 17 Disember 2011..buat di playground taman perumahan je. yang mana saya tak sempat nak join. sebab flight balik dari Hong Kong adalah pada 18 Disember tu. Saya memang rasa down sikit bila wafiy cakap dalam phone “mama, esok sukan abang. mama boleh tengok tak abang sukan?”..adusssss sungguh pilu rasanya masa tu. tak terjawab terus..nasib baik ada papa, adik Mia dan sepupu-sepupu dari Sg Besar kebetulan datang rumah SIL kat  Semenyih, terus singgah tidur satu malam kat Dengkil. Kira happy la jugak Wafiy.

kat bawah ni, gambar-gambar kejadian….semua gambar dicilok dari kamera mama kawan Wafiy, Anis yang cute…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: