Pusat Sains Negara 25 Tahun dan Karnival Kampus Astro

Salam Isnin

fuhhhh minggu ni i’m really out of times..

weekend lepas ni makan kenduri sana-sini..then full dgn aktiviti melayan nafsu anak-anak. esok dah nak ke Hong Kong..ahad baru balik, flight esok pagi selepas subuh. naik taxi jer since tak nak Mia buat drama mcm biasa kat KLIA tu..

enjoy the piccas taken during the above event at Pusat Sains Negara semalam…kebetulan Astro ada buat Karnival Kampus Astro juga so dapat banyak tgk booth menarik dan educational booth juga tak menghampakan to quench those kids’ thirst for science n innovations. as a conclusion, it worth of all of my feet sore, tiredness, boringness of waiting the uuhh-ahhhh of the kids there. Seriously. I think you guys should spent some times to go there. Sekarang ada sambutan perayaan 25 tahun Pusat Sains Negara so ada mcm2 pameran menarik. Yg paling best ada ikan-ikan yang rare species kat tube aquarium mcm AQuaria tu..saya rasa dia pinjam yang Aquaria punya lah coz sama jer. So takyah pegi beli tiket mahal-mahal nak ke Aquaria tu ye.. and plus ada the giant Optimus Prime mcm kat OU dulu tu..ni pun i think dia pinjam yg OU punya jgk kot….

til we meet again, have a nice day!!!! semoga saya selamat pergi dan balik……doakan yer

 

 

 

2 Comments (+add yours?)

  1. aishahkay
    Dec 12, 2011 @ 16:52:39

    semoga selamat pergi dan balik.🙂
    take good care okay!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: