my BFF and the shopping…

Salam Rabu

Hari ni tak ada WW..sebab i nak membebel hahahaha…satu hari tak bebel rasa mcm nak demam🙂

semalam, adalah the most amazing lunch break ever for this year. Saya dan my BFF Cik Echah spent time together bershopping groceries kat Alamanda (balik-balik situ jer la…)

i just love how it happened, spontaneously. I am a spontan person. Never have proper plan for vacation, shopping and leisure time. Most of those events adalah on the spot punya term. Cause i’m just like that, go with the flow. I know it sounds scary, but for me, most of the times, it works!!!

balik pada kes tadi, Echah called me up at 12.30 or so, just a routine call and she was so lucky that i picked up the phone…as Echah said before “ko tu kalau angkat call aku mmg beruntung sangat lah..” hahahaha bukan apa dear..most of my times are not dedicated to my office room and also my sophisticated phone!!!apa boleh buat? after a long chit chat, we end the conversation. tak sampai seminit dia called balik “eh..jom teman aku shopping barang nak masa utk bukak posa ptg ni…blablabla…” dan saya terus jer tergedik nak mengikut..sebab mmg nak beli barang skit…end up saya yg berbelanja lebih LOL…….kena sindir lagi dengan echah.

brg org bujang plus org kawin

the shopping went well, sama-sama kejar masa coz masing-masing ada meeting lepas lunch. she have to drop me at the lobby coz dia nak gi meeting kat luar. sorang ke hulu sorang ke hilir sibuk cari barang. but i enjoy the session so much!!!

untuk echah, aku suka kita mcm ni..(ewah macam pakwe makwe pulak)..kita just get carried away dengan apa yg kita buat, we pursue what we want. in the mean time, we value each other’s existence. Well, ignorance sometimes is a bliss..buat tak kisah dengan apa yang kawan kita buat tak semestinya kita tak endah akan kewujudannya, bagi aku. Sebab manusia ni perlukan sedikit masa dan rentak sendiri untuk membina persahabatan pada sesuatu ketika. i just love the way you treat me, sis!!! and you can always call me (provided i’m available la).. i am trully apreciated our friendship, sis!!!!

3 Comments (+add yours?)

  1. aishahkay
    Dec 07, 2011 @ 12:37:36

    cis, alamak… terharu nya… (kesat eyeliner…)…

    thank you for always being there for me… chewaaah…

    anyway, memang kau shopping lagi banyak… aku bayar rm34 je… kau punya berapa? hahahha

    Reply

  2. Trackback: Blokir Situs Dengan File Host Secara Terjadwal « The Last of Dreams

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: