petang jumaat ini..

….sambungan entry pagi tadi

lunch hour tadi saya dan kawan saya pegi tengok baby baru dilahirkan (ngeeeee..ayat tu mcm mak lampir jerrrr)

kawan office saya Rini dah selamat melahirkan a healthy and handsome and most awaited baby boy weight at 3.5kg kat Pusat Rawatan Az zahra Bandar Baru Bangi…adoi hai so cute lah baby tu..nama nyer Muhammad Aqif Irfan…

bam bam yo!!!
comel sangat, kan
 
memandangkan pergi lawat baby dah lambat pastu ada orang tu beria2 belek-belek baby tu sana-sini, pastu cium-cium sana sini…sampai dah pukul 2.15 camtu baru nak gerak balik. mmg definitely tak sempat lunch la kami. so, kami singgah Petronas, grab something to munch sebagai ganti lunch..end up…mmg kalori lebih dari lunch la pulak tuuu…
 

jeng jeng jeng...

dekat skit….
 

mmg thumbs up la

ada lagi…..ada lagi..tak sudah di situ ajer
 

perghhh...sejuk tuuu

and lagi…..
 

dah perut orang melayu kan

fuh..memang berhasillah mengumpul lelemak kat badan ni lagi….
 
oklah you all, selamat berhujung minggu. selamat bercuti kepada yang bercuti panjang tu. apa plan weekend/ cuti ni? saya jalan2 umah mak jer..pastu nak ‘kerjakan’ bendalah ni:

wah..jiwang kau!!!

 

2 Comments (+add yours?)

  1. shahsulong
    Dec 05, 2011 @ 10:21:21

    ida pun tengah timbang nak beli Ombak Rindu. dulu baca yang pinjam kawan punya🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: