YUNA dan Malaysia BOLEH

Salam Selasa semua
 
hari ni amat kelam kabut..maklumlah semalam cuti mengejut. tapi bangun ttp awal walaupun tido lambat gara2 menunggu lagu Negaraku dimainkan masa gold medal presentation kpd skuad Harimau Muda kita tengah malam tadi. sebab i missed the earlier Negaraku..rasa terkilan sangat. masa tu saya rasa lagu Negaraku adalah lagu yg sangat sedap dan sungguh eksklusif.
 
tangan dah gatal nak memblog psl kemenangan malam tadi. tapi masa tak mengizinkan. tetiba terdengan lagu Yuna yang sangat melankolik dan best sangat ni..i just love this song. so awesome. Yuna memang sangat berbakat dan unik. Lagu ni dapat anugerah Lagu Terbaik untuk Anugerah Industri Muzik baru-baru ni. tak hairanlah sebab mmg sedap lagu ni.
 
 
Penakut – Yuna
 
Tak semua kau rancang akan berlaku
Mungkin nasib tak menyebelahi aku
Entah mengapa engkau yang aku cinta
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja

Chorus
Ini tidak adil tidak adil baginya
Ini tidak adil tidak adil bagiku
Ini tidak adil
Untuk engkau bertanya jika ku mencintaimu juga
Tidak adil tidak adil baginya

Kau tak pernah cuba memahami aku
Cinta kau ucap tak pernah engkau tunjuk
Dan bila tiba saat ku kehilangan
Beban yang tak pernah cuba kau ringankan

Ulang Chorus
Kau bukan milikku
Dan aku memang penakut
Mengakui cinta kepadamu
Seribu kali ku cuba ucapkan
Bila bersamamu
Kau bukan milikku
Dan engkau pun tahu
Kau bukan milikku

Semoga Yuna terus sukses di masa hadapan. Malaysia memang BOLEH!!!!!!!!

2 Comments (+add yours?)

  1. wahida
    Nov 22, 2011 @ 16:22:50

    tahniah malaysia!!

    berdebar tgk penalti mlm tadi…rasa nak gugur jantung…

    Reply

    • mamawafiy
      Nov 22, 2011 @ 16:40:37

      mekacih..eh eh lebih2 pulak akak ni🙂

      ye..mau tak gegar satu rumah.jiran kiri kanan aci jerit melalak bagai.

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: