macam-macam ada

salam Khamis

terangnya mentari hari ni, silau eh masuk opis..

takpe la..rahmat Allah semua tu..

hari ni tak dpt cotcet panjang2 sbb sat lagi ada meeting, pastu pkl 2.30 pun ada meeting..sabar sabar sabar~~~~~~`

hari ini:

  • ada match Harimau Malaya dgn Garuda petang nanti. Sea Games. Saya mmg peminat bola sepak. so nak tgk ptg ni. kat umah je. kalau dapat pegang remote.
  • dah buat pregnancy test kali kedua subuh tadi. guna ClearBlue yg mahal tu, mcm kawan saya yg kaya raya tu cadangkan. still negative. takpe. ada hikmahnya.
  • nak redeem hadiah harijadi kat mcm2 tempat (chett bajet glamer la pulak..ntah2 dpt gula2 sebijik je tiap satu tempat. ahah. takpe. rezeki jgk. jgn ditolak. nanti kufur.
  • ohya 27 Nov adalah Awal Muharam. Hari Ahad. Wilayah cuti ke tak ek? Selangor cuti…huwaaaaa……nak cutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..sempena besday saya……takpe, kalau tak cuti, biar saya apply cuti. cuti ada lagi. apa nak kisah.
  • malam ni BIL balik dari Mekah. kena fetch kat KLIA. sure havoc rumah lepas tu. sbb ramai nak dtg umah. tak tau nak kemas umah camne dah. takpelah, harap diorg faham saya bukan full time housewife mcm diorg. harap terima apa adanyer ajer la ye kakak-kakak ipar duai birasku sekalian.
  • tgh fikir nak enrol Damia kat sekolah wafiy tahun depan. tapi, yuran mak aiiii bapak mahal…seribu lebih. nasib baik ada papa hehehe. takpe demi masa depan anak tersayang.

cukup lah tu..banyak bunyik jugak rupanya.

nak naik meeting ni..have a nice day every-gorgeous-people out there!!!

8 Comments (+add yours?)

  1. aishahkay
    Nov 17, 2011 @ 09:25:00

    mahalnya yuran sekolah budak kecit… huhuhu

    Reply

    • mamawafiy
      Nov 17, 2011 @ 10:03:06

      Hmmm zaman ni kan semua hak bdk kecik semua lagi mahal..jadi trend dah kot…cer tgk baju bdk2.lagi mahallll

      Reply

  2. liya
    Nov 17, 2011 @ 09:44:17

    Eh sis..bukan ke Awal Muharam semua cuti??
    Blh la celeb besday u kan..:)

    Reply

    • mamawafiy
      Nov 17, 2011 @ 10:04:30

      Yeyeahhh…baru tny bdk opis tadi.semua gelak.dorg kata tu la sapa suruh pakai kalendar obersee..terkena den.apa pun..best lahhhh…

      Reply

  3. wahida
    Nov 17, 2011 @ 10:13:58

    apa? cuti ko byk lagi??? aku jeles!!

    Reply

    • mamawafiy
      Nov 17, 2011 @ 11:26:55

      oitt mana de aku cakap cuti byk lagi…ada la 17 ketul lagi.jadi laa…ko dah berjalan sana-sini kira compensate la tu

      Reply

  4. shahsulong
    Nov 18, 2011 @ 11:09:11

    cuti ida tinggal 3 hari je kot :sob: :sob:

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: