meriahnya perayaan di Malaysia!!

setuju tak?

(ptg2 ni aci main kuiz tak de hadiah la pulak)

tak setuju tak apa..yang penting saya gembira sebab:

banyak perayaan= banyak gambar= banyak makan..

hahahaha….. makan free suka la kan. bab banyak gambar tu, aci perasan lawa la akak ni. padahal tak pun….

satu lagi, gembira jugak sebab

bila ada perayaan= opis buat majlis makan= ada orang susah/ anak yatim

Tadi ada Majlis Sambutan Deepa Adha office..

seronok tgk gelagat budak2.. tadi ada baby umur 8 bulan, kesian dia..kecik camtu dah jadi anak yatim. nasib baik ada rumah anak yatim. dapatla dia menumpang kasih.

rasa sedih jugak tadi, sebab bila Rabbani ajak bdk2 ni naik pentas diorang gembira sgt2..tak tergambar mcmana gembira dia. korang pernah tau tak camne? nak explain pun susah, sheeshhhhhhh laaaa…. tapi serius saya kesian/ terharu tgk diorang..doakan yg terbaik je utk diorang tu mudah2an diorg berjaya dalam hidup nanti..

hmmm..ni part poyo..nak tunjuk gambar:

 

cantik..kagummm

one of the Diwali's signatures

erkkk ada toe sapa tu ntah🙂

apsal muka ain camtu?
 

1Malaysia....

 

ngeeeee..tak sah tak posing

p/s: my dear fren Echah..apsal tak ada? majlisku sunyi tanpamu yg gojes ittew🙂

2 Comments (+add yours?)

  1. aishahkay
    Nov 18, 2011 @ 15:56:04

    i ada meeting pagi2 di kl… then balik dah lunch… terlepas la… lagipun, itu adalah turn my division kan untuk handle assembly… i tak pakai baju batik cam diorang, so segan la nak join… buleh? hehe…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: