entry gabra….

Dah hari Selasa

saya mula gabra..

a lots of things to be done by the Thursday..

  1. nak cari/ beli kemeja merah as  wafiy’s teacher requested. Kemeja ni diperlukan pada Sabtu ni untuk majlis Graduasi dan Konsert Tahunan tadika wafiy..erkk..jeans hitam dah settle, kasut hitam pun settle..kemeja oren dah cikgu provide kan. Wafiy kena beli kemeja merah sbb dia jadi main cast (uhhuhuhu mcm tak percaya jer…) untuk drama Lion King nanti..and part beli baju anak2 ni mamanyer mmg la sgt cerewet. kalau boleh mall hopping pun sanggup..tak tahu kenapa. dah habit camtu…<<teringat kata Adib, classmate wafiy a.k.a jiran dpn umah, teacher pilih wafiy jadi Lion King sebab wafiy hensem.huargagggghhh mama gelak tak hingat jam tu jgk ko..ada ke budak tak de gigi atas dikatanya hensem?..whateverrrrrrrrrrrrrr>>
  2. nak kemas rumah sbb khamis ni family sg besar nak berombongan ke KLIA amik abg ipar dari Mekah..6 family tu..sure singgah rumah saya nanti..so kena prepare apa2 yg patut..groceries, cadar-bantal-selimut dsb..org dah berkeluarga faham, kan…
  3. hmmmm..keje pun melambak kena siap..everyday mesti siap semua atas meja..kalau tak siap, esoknya bertambahlah ‘hadiah’..tak sukeeeeee
  4. lipat kain baju yg kat ampaian tu..ada dua ampaian kiri kanan rumah…huarghhhhhhhhhh i need a robot right now!!!!

ini tidak adil tidak adil..hahahaha lagu Yuna tuu..skrg tgh dgr kat radio.

oklah…ceria2 selalu….selamat bekerja…

p/s: entry semalam tak bersambung lagi..takde idea dan mood nak sambung la…

7 Comments (+add yours?)

  1. liya
    Nov 15, 2011 @ 10:14:48

    eh..cam lebih kurang jer sis..skul hannan pun buat weekend ni jugak. Siap ada konsert bagai tapai tak boleh join sbb kena p penang.
    Lagi satu, rumah ku pun jadi tmpt transit families dari sabah sblm bertolak ke penang tu. Huhuhu

    Reply

  2. liya
    Nov 15, 2011 @ 10:15:20

    Eh..tapai mende..tapi laaaa… (-_-)

    Reply

    • mamawafiy
      Nov 15, 2011 @ 10:20:20

      hahaha tapai tu aper ~lalalalaalaa“`

      mmm mmg byk tadika buat konsert masa ni kan…dah hjg tahun..ala kesian hannan tp nak wat camner..next year ada lagi..erkk nak nyebok skit gi penang watper?

      Reply

  3. Azrinna
    Nov 15, 2011 @ 12:09:24

    Jadi minggu ni adalah minggu ‘SIBUk’ kan?

    Reply

    • mamawafiy
      Nov 15, 2011 @ 14:08:23

      hi azrinna..
      to be honest, mmg every week akan busy tapi in a different way..
      takpelah..life must go on kan…

      btw, tq for coming…feel free to read!!!

      Reply

  4. wahida
    Nov 15, 2011 @ 13:11:17

    anak ko mmg hensem ko gi bantai gelak lak…kehkeh…lawak la ko neh…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: