books here and there…

Petang semua!!

ni entry kedua buat hari ni. tak tau kenapa pulak i super efficient today, or else hari ni mmg keje sikit so cepatlah siap keje hahahaaa..cruel

just nak share gambar super-fabulous-delicious novel yang dipinjam untuk bahan bacaan raya aidil adha hari tu..tetapi as expected tak akan habis pun..nak2 masa tu tgh enjoy muntah kan hahaha

aikkk gambaar blur laaa

the list:

1. Jodi Picoult- Picture Perfect- dah baca separuh

2. Jodi Picoult- A Minute (ehh ye ke)- blom baca tu pasal tak ingat tajuk

3. Jean Sasson- MAYADA – blom baca pun..cuma intai2 gittew

4. Hasrizal **ntah tak ingat- Murabbi Cinta- dah baca separuh jugak. kena kacau dgn Damia then tak ingat kat mana buku tu..

5. HLOVATE- 5 Tahun 5 Bulan- dah baca sampai muka 86 out of beratus ratus tak ingat. pun telah tak nampak di reading hall sebab damia sorokkan kot (pity u damia..asik dia jer naik nama)

6. John Grisham- tajuk tak ingat- langsung tak tgk lagi since hari dipinjam

7. Buku Motivasi Islamik- tajuk dan penulis tak ingat (banyak makan semut kan camni la…)- plan nak baca maybe lagi 2 minggu….

8. Majalah Harmoni cover Zakiah Anas dan MyaZara- dah settle khatam kulit ke kulit hari dibeli tu jugak

9. Majalah Mingguan Wanita cover Intan Ladyana yg cantik tu- dah habis jugak on the same day..ini bahan bacaan wajib every Wednesday onward in a week

Jadi..persoalannya sekarang..bila boleh habis semua buku-buku ni. setidak-tidaknya habis baca buku-buku yang dah separuh separuh tu. Hmmmm hopefully ada masa la nanti….insyaallah….korang suka membaca tak? baca jgn tak baca……..

p/s: novel2 tu semua saya pinjam kat library jer….jimattttttt

p/s/s: oh ya entry ni ada sedikit sebanyak diinspirasikan oleh seseorang..hehehehee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: