…esok cuti

Salam Selasa penuh keceriaan…pasai pa? pasai esok cuti umum yeahhhh…

Plan esok (insyaallah…)

1. bawak wafiy dan mia swimming kat P16;

2. pastu tengok wayang- Lion King 3D yeahhhhhh;

3. shoppping skit2…barang mekap dah habis..alahhhhh mekap basic2 jer…brand biasa2 jer. pastu nak cari microwave oven baru, since yg lama tu dah pandai pulak merajuk dgn kehadiran Cik Oven baru hadiah papa hari tu..

itu je la plannyer..selebihnya lepak umah jer la. malas nak gerak sbb cuaca tak menentu sekarang ni.

>>>>> random pics budak2 comot<<<<<<<<<

si muncung Damia..merajuk dgn wafiy

 

masa ni ceria coz kat fave spot dia

 

peace coz wafiy tak kacau dia

 

ni pulak gambar anak buah baru..Muhammad Anas Safiuddin…

 

style ulat gonggok by emak

 

……baru teringat, lately dah tak banyak gambar Wafiy yg saya ambil..sbb budak tu dah tak suka bergambar..kalau suruh posing nnt asik nak tutup muka jer…hmmmm kata papanya, anak bujang dia pemalu mcm dia..uwekkkkkkkk….

 

oklah…Selamat Bercuti…nak wish Happy Deepavali tapi rasanya takde kwn blog beragama Hindu pulak….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: