alahai anak omak

image

salam selasa semua
hari ni MC lagi
sakit mata makin teruk
makan x pantang kata mak saya

sebut psl mak, ni ha anak dara saya ni
beria je nak jadi mak orang
pagi lepas mandi buka almari baju dia trus pick dress flower girl. kaler putih suci tu membuatkan saya serba salah nk pakaikan dia..sure comot la dek mknan nnt
tpi since dia dah perasan cantik je posing dgn bju tu hmmmm mana boleh kata tidak kan?

pastu masa saya lipat kain dia nmpk key papa dia. alah yg saputangan besar tu..sibuk nk pakai kat kepala. rupanya dia tiru teacher dia yg suka pakai key masa kat taska. siap nk mandikan saya lagi pastu berlakon jadi org besar nk masak huawaaaaaaa mia mia.

apa2 je lah nak oiii

Posted from WordPress for mySamsung Tab

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: