updated: Welcoming My Latest Family Member!!

update:

baby masih di wad since day 1 hingga day 5 ni..kesian di kena jaundice.

Nama baby: Muhammad Anas Safiuddin bin Muzil

 

Happy Monday people!!
Hari ni saya MC..sakit mata. Dapat byk hari tapi esok kena dtg keje. Ada mesyuarat.

Nak share pic anak buah terbaru saya. Baby boy, anak my adik Timah. Gambar ni semasa umur beliau errr 4 jam di dunia…cute je..berat 2.5kg. Kami pun usik Timah, masa pregnant perut kemain beso..rupanya baby kecik je. Ibu makan lebih hehehe…

Anyway, kelam kabut gak la nak menyambut baby ni. Pasal nenek sedara yg stay dgn abah meninggal hari sabtu 15 okt. Timah bersalin 16 Okt..Allah tu Adil kan. Dia ambik sorgN then ganti sorang lagi…alhamdulillah..

So skrg mak abah dah ada 14 cucu..tapi sure mereka x rasa tua coz semua cucu panggil mereka mak dan abah jgk hehehe..

Posted with WordPress for BlackBerry.

2 Comments (+add yours?)

  1. wahida
    Oct 17, 2011 @ 12:43:30

    tahniah…comelnya dia……
    nak cium sikit!!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: