apa kaitannyer?

Salam Isnin

Hari ini bangun dengan semangat positif, di samping mental dah prepare untuk kehadiran boss lepasa ketiadaan beliau selama seminggu. sekali tu, beliau cuti lagi lah pulak. Jet lag kot. siap dia sms saya pulak ‘saya minta cuti hari ni’ ..aikkk lawak la boss ni..sapa yg boss sekarang ni?

hmm..rupanya ada niat dia sms saya tu. kena ganti dia utk mesyuarat projek dgn menteri petang ni..chaitttttttttttttttttttttt……..

alangkahhhhhhhhhh bestnya kalau dpt layan bendalah ni skrg..bagi sejuk skit hati ni…huaaaaaaaa..

 

……….

 

……….

 

………..

tapii…..encik abang kata tak blh minum selalu bendalah tuu..nanti kencing manis🙂

yelah……mana lalu nak minum hari2 oiiiiiiiiiiiiiiii…

 

~~~ dah dah sambung keje………….*****

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: