Farewell Lunch

Hari ini, lunch di Secret Recipe Alamanda. Saja nak meraikan my officer yang bertukar ke another department. We are actually very close to each other. Ada my friends cakap it’s not good to have very close relationship with your subordinates..nanti ada conflict masa nak bagi arahan. but for me, as human being, good relationship harus dijaga. kalau kita nak suruh org buat kerja untuk kita, kenalah ada hubungan baik kan kan. Bab susah nak beri arahan tu, gunakanlah kuasa yang ada muahahahaaa…….

ikut clockwise: Cheese Berries, Choc Lava, Me and Rini, grilled mexican chicken, erkkk Choc Lava lagi and Mr Yg Diraikan!!

actually last week dah buat farewell lunch plus karaoke session dgn beliau…since dia ni klon Anuar Zain…suara perghhhhhh best sgt..mcm Anuar Zain tau. Kami2 ni sekadar penyumbang suara ala2 penyanyi latar je la masa tu hehehe…

Saya sebenarnya sedih bila dapat tahu beliau kena pindah Department, ikut syarat J*A post di tempat kritikal kena job rotation once in every 3 years. Unit saya ni mmg la kritikal…(but yg musykil kenapalah den yg dah 7 tahun ni tak rotate2 pun..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…..). Dia mmg cool..suruh apa kerja pun jalan. plus kami kenal rapat jugak dgn family dia. Baby girl dia sangat comel….geraaammmmm sgt. Plus isterinya sgt friendly dan so beautiful (eh kecantikan ada kena mengena dgn hubungan baik yer..haha). Biasalah manusia yg normal kan sukakan benda/ perkara2 yg indah2…Berpuluh kali pesan kat dia, dah naik atas tu jgn lupakan kami di rumput ni (hehe..department baru dia kat Aras 4..kami kat Ground Floor). Cuma takut masing2 tak ada masa yg sesuai la nak huha sama2 nanti…..kerja mana2 sama jer..cuma terpulang pada kita kan. Benih yang baik kalau dicampak kat tengah laut jadi pulau, campak kat tanah jadi pokok. So saya doakan yang terbaik untuk dia, for the future undertakings!!

p/s: Oh ya..hadiah belum beli lagi. Since dia ni asik berkepit je ke sana sini dgn kami. Aishhh susah nak beli hadiah. Plan malam ni nak gi Alamanda…..hopefully dptlah hadiah tu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: