jumpa dia….

Salam Khamis semua…

ehemm..motif entry ini adalah nak share kegembiraan dapat jumpa kawan lama..kira adik angkat la (ye ke gitu mrsharis- Lia)….iyelah, nama je duk 1 negeri..tapi nak jumpa asik ada je halangan…hari ni dia ada mesyuarat kat sini..so kitorg plan nak jumpa since susah beno nak dpt peluang tu. alang2 dah boss tak ada minggu ni, apa salahnya kita hiburkan hati kat Alamanda ni kankan..bukan senang nak dpt camni..hehehehe

Lia ni kawan seUiTM dulu…dulu dia la teman berjalan hujung minggu..since umah saya jauh, dia lagi lah jauh..so cuti pendek kami tak balik kampung..merayapla dgn sorg lagi kawan tuuu..hehehehehheeeee….(jahat je gelak ni)..lia, masih kau ingat kejadian2 tersebut….kdg2 rasa bersalah gak sbb ajar benda2 bukan2 kat u all berdua yg suci  tu hehehe..

okla..pendekkan cerita..kami sempat lunch sama2 je kat Alamanda tadi..chitchat sikit2 jer…..seronok share citer family dan kerja..masing2 dah ada anak2 kan…banyak la benda boleh share. Honestly, akak bangga dan gembira dgn Lia coz skrg Lia dah berjaya dan bahagia….semoga kebahagiaan dan kejayaanmu berpanjangan. Lia…insyaallah…

layan gambar2 (gambar first tu adalah dicilok dari FB Lia..thanks yer dik..)…bestla henpon canggihmu tu dik🙂

yeahhhh..smileee

us!!!

Harap dapat jumpa lagi, Lia….insyaallah ada masa dan rezeki kita hang out lagi okeh!!!!!

p/s: saya dah tak pakai baju-batik-guni-beras hari ni…..yay!!(ini baju 8 tahun lepas..huawaaaa lama tuuuu kan Lia kan)

p/s/s: tgk gmbr2 di atas tu, makin kuat keinginanku nak Samsung SII hahahahaa…..

7 Comments (+add yours?)

  1. liya
    Sep 29, 2011 @ 16:54:19

    hehehe..thanks lagi sekali sebab belanja makan kenirojes..tercapai gak hasrat nk makan kenirojes.

    Tp lia tgk gmbr dr bb akak lagi cantik..clear jer. Yang bestnyer screen besar jer samsung ni..🙂

    Reply

    • mamawafiy
      Sep 29, 2011 @ 16:56:11

      owh ye hari tu lia x jadik mkn KR sbb hujan lebat kan..takde hal punya..lenkali ripit kalo x jemu ahahahahaa…..erkk….tapi tapi SII worldbest selling smartphone🙂

      Reply

  2. liya
    Sep 30, 2011 @ 10:44:18

    alahaiii..akk ni buat sy pun tetiba teringin nk tukar ke SII..hihihihi

    Reply

  3. shahsulong
    Sep 30, 2011 @ 13:52:12

    sori x dpt tegur kak!

    Reply

  4. shahsulong
    Oct 07, 2011 @ 22:18:44

    untuk officer ida yg gi DPA. lintang pukang bila dia xde😥

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: