hampir seminggu hilang…

Salam Selasa blogku🙂

dah seminggu tak update blog. due to hectic work schedules (and also hectic jamuan raya schedules hahahaha…yah that’s true!)

asik makan makan makan….(tapi i still wonder why my baju kurungs semua longgar kat part bahu..adakah baju tu mengembang? sbb nak kata makin kurus, aihh naik sekilo lagi ada la..maybe bahu jadi firm psl asik dukung si ‘baby’ manja Damia sepanjang raya kot…)

ada baaaaaanyak updates dan pics on jamuan raya sana-sini tapi nantilah..masa tak mengizinkan…kat umah BB dah dicilok oleh my tab 9eh aku punya ker ..rasa mcm dah pindah milik jer)…so lappy tak de BB..boleh je guna teethering hapaentah…kira mcm wifi thru tab tu..tapi never try it..

okla..nanti la ptg2 skit kot dah free2 (dari melantak dsb)..saya upload sedikit sebanyak..

ok happy Tuesday everyone….hope this day brings happiness to us!!

p/s: hari ni insyaallah akan terjah Bahagian Akaun punya jamuan raya..weeeeee.. oh ya office Cik Aishah my best buddy pun ada jamuan la wehh..syiokkkkk..tapiii kerja sapa nak buat?

2 Comments (+add yours?)

  1. Ayurattna
    Sep 20, 2011 @ 15:42:34

    tu bagus tu soalan yg terakhir tu..haku tgk ko asyik p jamuan jer ari2..huhuhu

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: