Gambar Raya lagi…(tak sudah-sudah)

Salam Selasa

hari ini ada meeting lagi..

tapi lighter than yesterday..

below are the studio pics taken last Friday night..as usual, Wafiy sangatlah cheeky..amat susah nak suruh dia posing naturally..dan amat payah nak maintain baju melayu lengkap tu sampai kena bawak baju spare. after shoot, trus tukar baju..kalau tak asik merengsalah dia kat KFC (lepas tu makan kat KFC). Damia biasa, masih behave lagi…tapi manja sgt..asik nak berdukung jer…patah pinggang i🙂

ni je la gambar2 nyer:

ada kisah lucu di sebalik tudung tu..nantlah bila free saya cerita okay..

so, kawan2 share lah pulak gambar raya korang lagiiiii….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: