buah tangan kakakku: dragon fruit

Salam Khamis..

aikk kejap je dah Khamis yer..

hari ni ada 2 jemputan open office kat sini..bestnyaaa la dpt makan dgn kwn2..yg tak best berat bdn dah naik sekilo huarghhhh……dan masih tak dpt posa ganti dan posa 6 lagi coz cik P tak habis lagi..

psttt…..nak share gambar dragon fruit yang sedapppp sgt…kak uda saya dtg umah hari tu dan bagi buah ni…ada org tak suka (cthnya encik abang saya) tapi saya sukaaa sangat…..tapi tak pe, boleh saya mkn semuanya..hehehe

merahnya mak ngah

p/s: selain gembira dpt makan2 byk2 hari ni, saya gembira juga psl menang contest MyEG…alhamdulillah…moga u all pun dpt berita gembira hari ni, okeh

p/s/s: malam ni ada appointment dgn kedai gambar, nak amik family potrait berbaju raya…

6 Comments (+add yours?)

  1. liya
    Sep 08, 2011 @ 11:56:53

    sedapppp..lagi2 klu sejuk..nyum..nyum..

    Reply

  2. wahida
    Sep 09, 2011 @ 14:32:28

    aku tak suka mkn buah ni..tapi aku suka minum jus dia ni…mmg sedap!!

    Reply

  3. liya
    Sep 11, 2011 @ 00:12:27

    Lambat lg..bln 11 sis..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: