Ramadhan 22 {malasnya nak sahur…}

Salam Isnin..

dah masuk hari ke 22 Ramadhan sudah..insyaallah Aidilifitri akan menjelang tak lama lagi (aduyai..permohonan cutiku lepas ke tak ni memandangkan baaanyaakk sgt projek NKRA-KTM* akan launch kejap lagi)

ohya..saya tak pasti orang lain camna, but for me dah hujung2 Ramadhan ni feel nak bangun sahur tu dah mcm merudum jer…sebab kalau bangun pun just minum air kosong @ horlicks jer…sebenarnya  minggu pertama Ramadhan jer saya makan nasi dan kadang2 roti..masuk minggu kedua dah mula minum air jer..hehe sebab tidur lebih penting🙂 — teruknyaaaa

encik abang pun sekarang bangun sahaur makan roti dengan minum Horlicks jer..semalam dia lepak kedai mamak lepas iftar dgn exclassmates dia kat Puchong..so sahur mmg takdela….

hmm..masa ni la jgk mcm2 cookies nak dibuat..tgk blog kwn2 yg pandai masak tu buat saya gerammm jer..nak2 tgk choc chip cookies kat blog makcikmanggis kita tu…sedap jer nampaknya..nanti la wiken ni try buat…

okla..got to go…macam biasa..puasa ke tak puasa ke..kerja tetap kerja..lagi2 ‘pemerintah’ di sini semuanya tak puasa…kerja kerja kerja la nampaknya!!

Selamat Berpuasa di hari ke 22..semoga hari ini lebih baik dari semalam..dan semoga hari ini perkara  yang baik2 jer berlaku pada kita. kiranya ada perkara buruk berlaku, anggaplah ianya ujian semata2 dari Allah s.w.t…

p/s: pencarian si baju raya sedondon warna biru masih diteruskan…..adoilaa apa ke susah beno masa ni nak cari bendalah ni?

2 Comments (+add yours?)

  1. wahida
    Aug 22, 2011 @ 10:52:15

    aku lak mmg kena sahur sbb temankan anak aku si abang tu sahur…kalau tak nnt dia tak tahan puasa…

    Reply

    • mamawafiy
      Aug 22, 2011 @ 11:14:43

      ye la…kalau nak suruh bdk2 posa camtu la..kena paksa sahur kalo tak nnt dah tak larat nak posa, kan…

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: