WW II {impianku…}

huarghhhhhhhhh…

meeting yang tak berkesudahan la nampaknya ni..

kan best kalau boleh pegi:

bestnya…

 

8 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Aug 17, 2011 @ 15:53:05

    aku pun macam nak gi berurut je ni… huhu… lenguh2 abis dah ni….
    masih meeting lagi ke wei?
    gilalah…..

    sabar ye…. demi negara….

    Reply

  2. shahsulong
    Aug 17, 2011 @ 17:43:36

    tak suka lah reborn putrajaya. berurut kampung lagi ekonomik~~

    Reply

  3. liya
    Aug 17, 2011 @ 17:47:47

    Helllllooooo sisss…
    I dh ada voucher utk semua di atas utk u ok…
    Tunggu u free jer..hihi

    Reply

  4. mamawafiy
    Aug 18, 2011 @ 15:06:12

    chah: huhu badanku pun sakit2 neh….
    ida: hmm takper janji lega bdn. nak cari yg urut kg susah la
    lia: huhuhu ku tertunggu2 bilalah saat itu…….sabar yer..anyway thanks!!!

    Reply

  5. wahida
    Aug 18, 2011 @ 15:34:37

    meeting kalau time tak puasa best sbb ada makan2..kehkeh..

    Reply

  6. shahsulong
    Aug 22, 2011 @ 13:20:11

    kat flet hijau ada sorang makcik tu, ok je. siap buat pap smear lagi (horror!)

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: