Ramadhan 16 {bizi..}

Salam Selasa

2-3 hari ni amatlah malas nak update blog..dah datang dah penyakit…

minggu ni mmg busy..pagi petang ada je acara menghabiskan air liur. tak cukup tu, waktu lunch pun dah kena zasss utk mesyuarat juga..nasib badan…

ohya, semalam dah mula jugak penyakit malas nak masak juadah iftar. yang ku rajin, stop kat gerai depan umah, dan pilih lauk yg berkenan. haha seronok jugak main beli2 je ni (aiceh mcm tak pernah buat sebelum ni)..tak perlu kemas dapur, tak perlu berperang dengan Damia masa nak menumbuk bahan masakan, tak perlu kena percikan minyak…tau2 dah ada je hidangan utk dimakan..muahahahaa..jgn ikut saya yg pemalas ni yer adik akak….

hari ni pun dah menjurus ke arah beli beli jugak kat gerai depan umah. encik abang ada jugak ckp nak bwk makan spesel malam ni, tapi kena beli kuih sikit2 buat lapik perut sebelum makan mcm naga nanti hahahaha…

okla..nak g buat keje kejap, ada orang dah sibuk nak LOA dia hari ni jugak..nyampah!!!!

Selamat Berpuasa di hari ke 16!!!! Semoga ibadah kita diberkatiNya…

p/s: kad raya i dah ada 3 ketul..hmm tengah fikir nak balas kad raya mereka tu la..tapi mcm malas nak beli stamp dan pos!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: