Ramadhan 9: bersyukur dan sakit mata

Salam Selasa semua
Hari yg benar2 busy. Tah mcmana e-Perolehan buat buat hal pulak. Dato ni dah beria2 nak verify keputusan tup2 device dia rosak pulak. So kena tunggu IT support dtg repair bagai geramnya la.

Oh ya semalam heboh psl bonus utk kakitangan awam. Alhamdulillah ada rezeki lebih utk beraya tahun ini. Hrp2 nya semua puas hati yer…

Dan, saya kena sakit mata pagi tadi. Merah menyala mcm biji saga pulak. Gatal lagi tu.
Haila mata…sabar je la. Dahla ptg ni ada jemputan iftar kat Pullman. Tak sure nak pegi ke tak. Since dah berdenyut mata eden ni. Plus tak sampai hati nk tinggalkan my babies kt umah tu ha.

Okla. Nak kena tgk budak IT tu dh siap ke repair device. Selamat berpuasa dan berbuka nnt ptg yer. . .

P/s: gembira psl dpt kad raya first hari ni. Dari YB Menteri je pun. Kecoh kan

image

sila abaikan mukaku yg berminyak dan kening tak semenggah itu..hehehe


Posted from WordPress for MyGalaxy Tab

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: