Ramadhan 6: balik kampung hohoho

Salam sabtu
Dah 6 hari posa,cptnya masa berlalu kan. Saya masih x ada rezeki nak posa lagi. Takpela redha je kan.
Ada org happy sbb dpt balik kg dia hehehe. (siapa lagi,encik abang lah. Mcm2 aktiviti yg nk dibuatnya. Layan je la. Kesian dia. Maybe bln posa ni la kenangan sentimental dgn arwah mak dan bapak menjelma. (moga arwah berdua aman di sana).
Next 2 weeks ada kenduri arwah, mcm biasa thn2 lepas. Kat umah abg ipar. Kena balik la tu huhu
The kids mmg enjoy giler boleh main kat bendang (dah kering pun bendang but still ada mesin padi merata2.)
Jap lagi nak g pekan sg besar mau cuci mata kejap.
Have a wonderful weekend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: